Skip to content

Een greep uit onze wijnspecialiteiten

WIJN EN WILD

Om alvast te noteren: woensdag 8 november
Wijn en wild.

Deze avond hebben we een speciale editie van ons Wijncafé: we schenken dan bijzondere wijnen uit het hogere segment.
We beginnen tegen 20.00 uur met koffie. De wild amusehapjes worden deze avond verzorgd door Bram Stoverink, chef-kok  en mede-eigenaar van de Olde Marckt, Aalten.
Kosten €100,- p.p.  Graag even reserveren als je komt.

De wijnkring

Wij werken samen met de Wijnkring, een inkooporganisatie met mooie wijnen uit de hele wereld. 6 x per jaar verschijnt er een magazine voor levensgenieters, met daarin prachtige verhalen, recepten, wijnspecialiteiten en natuurlijk wijn aanbiedingen! Nagenoeg alle wijnen uit het magazine hebben wij op voorraad in onze wijnwinkel. En mochten we het onverhoopt toch niet in huis hebben, dan kunnen we het doorgaans binnen 2 dagen alsnog leveren.

Ook importeren we zelf diverse wijnen uit Frankrijk en Duitsland, die we tegenkomen tijdens onze wijnreisjes.  En natuurlijk de Riesling van eigen wijngaard in Enkirch aan de Moezel, die we het hele jaar door met veel plezier, verzorgen.

Zoekt u iets bijzonders? Dan hebben we in onze wijnwinkel ook diverse wijnspecialiteiten. Bijzondere wijnen met een verhaal. Volckmar is vinoloog, hij adviseert u graag. Bovendien bieden wij de unieke gelegenheid om wijnen te proeven. In onze winkel, maar ook tijdens de proeverijen die we met regelmaat organiseren. Bij ons kunt u voor de deur parkeren.

Wijnkring
Wijn bestellen? Neem contact met ons op!
Back To Top
X