skip to Main Content

Een greep uit onze wijnspecialiteiten

Wijnkring cover magazine

Wij werken samen met de Wijnkring, een inkooporganisatie met mooie wijnen uit de hele wereld. 6 x per jaar verschijnt er een magazine voor levensgenieters, met daarin prachtige verhalen, recepten, wijnspecialiteiten en natuurlijk wijn aanbiedingen! Nagenoeg alle wijnen uit het magazine hebben wij op voorraad in onze wijnwinkel. En mochten we het onverhoopt toch niet in huis hebben, dan kunnen we het doorgaans binnen 2 dagen alsnog leveren.

Ook importeren we zelf diverse wijnen uit Frankrijk en Duitsland, die we tegenkomen tijdens onze wijnreisjes.  En natuurlijk de Riesling van eigen wijngaard in Enkirch aan de Moezel, die we het hele jaar door met veel plezier, verzorgen.

Zoekt u iets bijzonders? Dan hebben we in onze wijnwinkel ook diverse wijnspecialiteiten. Bijzondere wijnen met een verhaal. Volckmar is vinoloog, hij adviseert u graag. Bovendien bieden wij de unieke gelegenheid om wijnen te proeven. In onze winkel, maar ook tijdens de proeverijen die we met regelmaat organiseren. Bij ons kunt u voor de deur parkeren.

Wijn bestellen? Neem contact met ons op!
Back To Top
X