Ga naar hoofdinhoud

Een greep uit onze wijnspecialiteiten

Op DE PROEFTAFEL

Elke maand selecteren wij diverse wijnen uit het Wijnkring magazine, die in de aanbieding zijn, en wijnen die we tegenkomen op onze wijnreisjes. Deze wijnen staan op onze proeftafel, een mooie manier om eens kennis te maken met “andere wijnen”.

Een glas (0,15cl) van de proeftafel...3,75
Lekker hapje voor bij de proeverij: wijnkistje met hapjes (vanaf 2 pers.), p.p....9,00

In de maand maart op DE PROEFTAFEL:

Witte wijn

Farina Appassilento Bianco del Veneto, Veneto Italie

Rode wijn

Farina Appassilento Rosso del Veneto
Grand Haciendo Old Vines Cabernet Sauvignon Central Valley Chili

Wij zijn vrijdag- en zaterdagmiddag geopend van 12.00 – 18.00 uur. Ook op afspraak.

Tip:
High wine, (vanaf 4 personen, op vrijdag en zaterdag) een wijnproeverij? Informeer naar de mogelijkheden. En natuurlijk elke tweede woensdag van de maand het wijncafé.

De wijnkring

Wij werken samen met de Wijnkring, een inkooporganisatie met mooie wijnen uit de hele wereld. 6 x per jaar verschijnt er een magazine voor levensgenieters, met daarin prachtige verhalen, recepten, wijnspecialiteiten en natuurlijk wijn aanbiedingen! Nagenoeg alle wijnen uit het magazine hebben wij op voorraad in onze wijnwinkel. En mochten we het onverhoopt toch niet in huis hebben, dan kunnen we het doorgaans binnen 2 dagen alsnog leveren.

Ook importeren we zelf diverse wijnen uit Frankrijk en Duitsland, die we tegenkomen tijdens onze wijnreisjes.  En natuurlijk de Riesling van eigen wijngaard in Enkirch aan de Moezel, die we het hele jaar door met veel plezier, verzorgen.

Zoekt u iets bijzonders? Dan hebben we in onze wijnwinkel ook diverse wijnspecialiteiten. Bijzondere wijnen met een verhaal. Volckmar is vinoloog, hij adviseert u graag. Bovendien bieden wij de unieke gelegenheid om wijnen te proeven. In onze winkel, maar ook tijdens de proeverijen die we met regelmaat organiseren. Bij ons kunt u voor de deur parkeren.

De Woord Wijnkring
Wijn bestellen? Neem contact met ons op!
Back To Top
X