De Woord header 01

Weekspecials

Dinsdag 2 juni tot en met vrijdag 31 juli
Elke week een ander gerecht voor maar €12,50

Onder de titel ‘Weekspecial’ (voorheen ‘Hap rond de Tap’) brengen we iedere week een ander gerecht met garnituur voor slechts € 12,50 (vegetarisch alternatief is altijd mogelijk) en bijpassende nagerechten vanaf € 6,75. De Weekspecial wordt elke dinsdag t/m vrijdag geserveerd tussen 18.00 en 19.30 uur. Het gerecht van de Weekspecial kan bestaan uit vis, vlees, wild of vegetarisch, waarbij alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit worden gebruikt, zoals u van Restaurant De Woord mag verwachten. De Weekspecials worden op de aangegeven data van 18.00 tot 19.30 uur in ons café of, indien mogelijk, op het terras geserveerd.

Dinsdag 2 juni tot en met vrijdag 5 juni

“Reedang”
Met oosterse kruiden en kokosmelk gegaarde reebout – witte jasmijn rijst – roerbakgroenten – huisgemaakte atjar

Dinsdag 9 juni tot en met vrijdag 12 juni

Langzaam gegaarde varkensprocureur – eigen jus – gebakken aardappelen – estoofde spitskool met uitgebakken spekjes

Dinsdag 16 juni tot en met vrijdag 19 juni

Pittig gekruide runder gehaktballetjes – Mexicaanse groentenwrap – mozzarella – huisgemaakte salsa van tomaat

Dinsdag 23 juni tot en met vrijdag 26 juni

Lasagne bereid met rundergehakt – romige bechamelsaus met Mozzarella kaas – verschillende groenten – frisse komkommersalade

Dinsdag 30 juni tot en met vrijdag 3 juli

Lichtgerookte zalmfilet – dille mosterd saus – gebakken kriel aardappelen met groene kruiden – salade met voorjaarsgroenten

Dinsdag 7 juli tot en met vrijdag 10 juli

Broodje “Pulled Pork”
Langzaam gegaard en gemarineerd varkensprocureur – huisgemaakte smokey BBQ saus – romige Amerikaanse koolsalade

Dinsdag 14 juli tot en met vrijdag 17 juli

Spätzle met room en oude geitenkaas – met Provençaalse kruiden gemarineerde filet van wolvarken – stevige zomersalade

Dinsdag 21 juli tot en met vrijdag 24 juli

“Roti”
Gemarineerde kippendij – gekookte aardappel – gestoofde zomergroenten – gebraiseerde sperziebonen – ei

Dinsdag 28 juli tot en met vrijdag 31 juli

“Rendang”
Met oosterse kruiden en kokosmelk gegaarde rundersukade – witte jasmijn rijst – roerbakgroenten – huisgemaakte atjar