De Woord herfst

Weekspecials

Woensdag 1 september tot en met donderdag 23 december.
Elke week een ander gerecht voor maar €14,50

Onder de titel ‘Weekspecial’ (voorheen ‘Hap rond de Tap’) brengen we iedere week een ander gerecht met garnituur voor slechts € 14,50 (vegetarisch alternatief is altijd mogelijk) en bijpassende nagerechten vanaf € 6,75. De Weekspecial wordt elke woensdag t/m vrijdag geserveerd tussen 18.00 en 19.30 uur. Het gerecht van de Weekspecial kan bestaan uit vis, vlees, wild of vegetarisch, waarbij alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit worden gebruikt, zoals u van Restaurant De Woord mag verwachten. De Weekspecials worden op de aangegeven data van 18.00 tot 19.30 uur in ons café of, indien mogelijk, op het terras geserveerd.

Graag bij uw reservering duidelijk aangeven dat het om de weekspecial gaat.

Woensdag 1 september tot en met vrijdag 3 september

Licht gerookte zalmfilet – dille mosterd saus – gebakken kriel aardappelen met groene kruiden – tomatensalade met slaui en lavendel

Woensdag 8 september tot en met vrijdag 10 september

Broodje pulled pork
Langzaam gegaarde varkens procureur – huisgemaakte bbq saus – dikke frieten – Amerikaanse koolsla

Woensdag 15 september tot en met vrijdag 17 september

“Sticky chicken”
Gemarineerd en gebraden kippendij – oosterse groenten – soba noedels – gebrande pinda – soja sesam saus

Woensdag 22 september tot en met vrijdag 24 september

Pittig gekruide runder gehaktballetjes – gegratineerde Mexicaanse groentenwrap – mozzarella – huisgemaakte salsa van tomaat

Woensdag 29 september tot en met vrijdag 1 oktober

“Reedang”
Met oosterse kruiden en kokosmelk gegaarde reebout – witte jasmijnrijst – roerbakgroenten – kroepoek – uitjes –  huisgemaakte atjar

Woensdag 6 oktober tot en met vrijdag 8 oktober

Verschillende soorten gestoofde vis – romige vissaus met kappertjes – verschillende boontjes – mousseline van aardappel

Woensdag 13 oktober tot en met vrijdag 15 oktober

Met soja gelakte, langzaam gegaarde varkensbuik  – stamppotje met wortel en vadouvan – jus met sesam en juzu – pittig gebakken uitjes

Woensdag 20 oktober tot en met vrijdag 22 oktober

“Reeburger”
Huisgemaakte hamburger van ree – Ciabatta – gekonfijte uien – krokante bacon – Emmentaler – groene salade

Woensdag 27 oktober tot en met vrijdag 29 oktober

In bierbeslag bereide witvis – salade van wortel – gegrilde prei – in kruidenolie gegaarde kriel – ravigotte saus

Woensdag 3 november tot en met vrijdag 5 november

Stoofschotel van diverse soorten wild – gesmoorde rode kool met appeltjes – aardappelpuree – stoofpeertje

Woensdag 10 november tot en met vrijdag 12 november

Gemarineerde steak van kalkoen – tagliatelle – gesmoorde Italiaanse groenten – cherry tomaatjes – romige saus met Gorgonzola

Woensdag 17 november tot en met vrijdag 19 november

Varkens rib eye – geroosterde aardappel  met kruiden – jus met gepofte appel – gesmoorde spitskool met spekjes

Woensdag 24 november tot en met vrijdag 26 november

Langzaam gegaarde varkenswang – stamppotje boerenkool – jus met zilveruitjes – krokante stro aardappeltjes

Woensdag 1 december tot en met vrijdag 3 december

Stoofschotel van Achterhoeks ree – aardappelpuree – jus met kruidnootjes – rode kool salade met kaneel en appel

Woensdag 8 december tot en met vrijdag 10 december

“Sticky chicken”
Gemarineerd en gebraden kippendij – oosterse groenten – soba noedels – gebrande pinda – soja sesam saus

Woensdag 15 december tot en met vrijdag 17 december

Stamppot verschillende soorten wortel en ui  – langzaam gegaarde varkensprocureur – jus met vadouvan

Woensdag 22 december tot en met donderdag 23 december

Gegrilde spies van hert – geroosterde aardappelen – salade van rode kool – jus met rode wijn en zilveruitjes

Vanwege de nieuwe maatregelen zijn we woensdag t/m zondag geopend vanaf 12.00 – 20.00 uur.
Lunch, maar ook a la carte vanaf 12.00 uur mogelijk.

Wil je een gemaakte reservering aanpassen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.
De wijnwinkel en stokerij zijn geopend.


DeWoord jubileum logo 25 jaar