De Woord header 01

Weekspecials

Dinsdag 20 augustus tot en met vrijdag 20 december

Onder de titel ‘Weekspecial’ (voorheen ‘Hap rond de Tap’) brengen we iedere week een ander gerecht met garnituur voor slechts € 11,75 (vegetarisch alternatief is altijd mogelijk) en bijpassende nagerechten vanaf € 6,75. De Weekspecial wordt elke dinsdag t/m vrijdag geserveerd tussen 18.00 en 19.30 uur. Het gerecht van de Weekspecial kan bestaan uit vis, vlees, wild of vegetarisch, waarbij alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit worden gebruikt, zoals u van Restaurant De Woord mag verwachten. De Weekspecials worden op de aangegeven data van 18.00 tot 19.30 uur in ons café of, indien mogelijk, op het terras geserveerd.

Dinsdag 20 augustus tot en met donderdag 22 augustus

Huisgemaakte runderhamburger – chutney van in wijn gestoofde rode ui – “Sunny-side up” eitje – huisgemaakte zoete aardappel frites

Dinsdag 27 augustus tot en met vrijdag 30 augustus

Op Oosterse wijze gestoofde reeschouder – parel cous-cous  met  fijne groenten – groene salade met mosterddressing

Dinsdag 3 september tot en met vrijdag 6 september

Licht gerookte zalmfilet – dille-mosterd mayonaise – salade met aardappel, rode ui en kappertjes – gekookt scharrel eitje

Dinsdag 10 september tot en met vrijdag 13 september

In een krokante kruidenkorst gebakken kalkoenfilet – gebakken aardappelen met spek en prei – bloemkool en broccoli in dragonboter gegaard

Dinsdag 17 september tot en met vrijdag 20 september

In Zeeuws spek gerold varkenshaasje – romige kruidensaus met paddestoelen – lintpasta – pesto van rucola en Parmezaan

Dinsdag 24 september tot en met vrijdag 27 september

Broodje “Pulled Pork”
Langzaam gegaard en gemarineerd varkensprocureur – huisgemaakte smokey BBQ saus – romige Amerikaanse koolsalade

Dinsdag 1 oktober tot en met vrijdag 4 oktober

Spies van gemarineerde kippendij – verschillende gestoofde groenten – maistortilla – gebraiseerde sperziebonen – ei

Dinsdag 8 oktober tot en met vrijdag 11 oktober

In bierbeslag gefrituurde filet van heek – huisgemaakte mayonaise met kappertjes, augurk en dragon – romige aardappelpuree – gestoofde wortelgroenten

Dinsdag 15 oktober tot en met vrijdag 18 oktober

Stoofschotel van verschillende soorten wild – salade van rode kool met appeltjes – aardappelmousseline – stoofpeer

Dinsdag 22 oktober tot en met vrijdag 25 oktober

Langzaam gegaarde rundersukade – rode wijn jus – gebakken aardappelen – rolletje van groene kool met kruiden

Dinsdag 29 oktober tot en met vrijdag 1 november

Pittig gekruide gehaktballetjes van ree – Mexicaanse groentenwrap – mozzarella – huisgemaakte salsa van tomaat

Dinsdag 5 november tot en met vrijdag 8 november

In de oven gegaarde witvisfilet – mozzarella – verschillende groenten – lintpasta met kruidenroomsaus

Dinsdag 12 november tot en met vrijdag 15 november

“Op Elzasser wijze gestoofde zuurkool –  rookworst – huisgemaakte casselerrib – gekookte aardappel – spek – Riesling mosterd

Dinsdag 19 november tot en met vrijdag 22 november

Stamppot van wortel en ui – langzaam gegaarde varkenswang – jus met vadouvan – krokante uitjes

Dinsdag 26 november tot en met vrijdag 29 november

“Captain’s dinner”
Kapucijners – spek – huisgemaakte piccalilly – gebakken uitjes – stroop – mosterd – appel – verse sausijsjes

Dinsdag 3 december tot en met vrijdag 6 december

Stoofschotel van Hollands wild met taai-taai – Spätzle met room en kastanje – gestoofde rode kool met appeltjes

Dinsdag 10 december tot en met vrijdag 13 december

In de oven gegaarde witvis filet – oude kaas met geroosterde fenegriek – verschillende groenten – lintpasta met kruiden roomsaus

Dinsdag 17 december tot en met  vrijdag 20 december

Stamppot boerenkool met grove mosterd – langzaam gegaarde varkensprocureur – jus met uitgebakken spekjes