De Woord header 01

Weekspecials

Dinsdag 30 april tot en met donderdag 15 augustus

Onder de titel ‘Weekspecial’ (voorheen ‘Hap rond de Tap’) brengen we iedere week een ander gerecht met garnituur voor slechts € 11,75 (vegetarisch alternatief is altijd mogelijk) en bijpassende nagerechten vanaf € 6,75. De Weekspecial wordt elke dinsdag t/m vrijdag geserveerd tussen 18.00 en 19.30 uur. Het gerecht van de Weekspecial kan bestaan uit vis, vlees, wild of vegetarisch, waarbij alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit worden gebruikt, zoals u van Restaurant De Woord mag verwachten. De Weekspecials worden op de aangegeven data van 18.00 tot 19.30 uur in ons café of, indien mogelijk, op het terras geserveerd.

Dinsdag 30 april tot en met vrijdag 3 mei

Krokant gebakken, gemarineerde kippendijen – met Provençaalse kruiden gegaarde winter groenten – huisgemaakte Oma’s frieten

Dinsdag 7 mei tot en met vrijdag 10 mei

Salade met groene en witte asperge – gepocheerd ei – gekookte kriel aardappelen – groene kruiden dressing – huisgerookte forel

Dinsdag 14 mei tot en met vrijdag 17 mei

In bierbeslag gefrituurde filet van heek – huisgemaakte mayonaise met kappertjes, augurk en dragon – romige aardappel puree – Italiaanse groenten

Dinsdag 21 mei tot en met vrijdag 24 mei

Met kruiden gemarineerde varkensfilet – krokant gebakken nieuwe aardappeltjes – voorjaarsgroenten met dragonboter

Dinsdag 28 mei tot en met vrijdag 31 mei

Huisgemaakte runder hamburger – chutney van in wijn gestoofde rode ui – “Sunny-side up” eitje – Huisgemaakte Vlaamse frites

Dinsdag 4 juni tot en met vrijdag 7 juni

Op Oosterse wijze gestoofde ree schouder – salade met parel couscous – salade met groene asperge

Dinsdag 11 juni tot en met vrijdag 14 juni

“Rendang”
Met oosterse kruiden en kokosmelk gegaarde rundersukade –  witte jasmijn rijst – roerbakgroenten – huisgemaakte atjar

Dinsdag 18 juni tot en met vrijdag 21 juni

Licht gerookte zalmfilet – dille mosterd mayonaise – salade met aardappel en asperge – gekookt scharrel eitje

Dinsdag 25 juni tot en met vrijdag 28 juni

Broodje “Pulled Pork”
Langzaam gegaard en gemarineerd varkensprocureur – huisgemaakte smokey BBQ saus  – romige Amerikaanse koolsalade

Dinsdag 2 juli tot en met vrijdag 5 juli

Gemarineerde kippendij – gekookte aardappel- verschillende gestoofde groenten – mais tortilla – gebraiseerde sperziebonen – ei

Dinsdag 9 juli tot en met vrijdag 12 juli

In bierbeslag gefrituurde filet van heek – huisgemaakte mayonaise met kappertjes, augurk en dragon – romige aardappel puree – Italiaanse groenten

Dinsdag 16 juli tot en met vrijdag 19 juli

Met mozzarella  en groenten gegratineerde schnitzel – huisgemaakte frites – frisse tomatensalade – citroenmayonaise

Dinsdag 23 juli tot en met vrijdag 26 juli

Licht gerookte runderlende – salade van Rosevale aardappelen – groene asperge en radijs – mosterddressing

Dinsdag 30 juli tot en met vrijdag 2 augustus

Pittig gekruide gehaktballetjes van ree – Mexicaanse groenten wrap – mozzarella – huisgemaakte salsa van tomaat

Dinsdag 6 augustus tot en met vrijdag 9 augustus

In de oven gegaarde witvis filet – mozzarella – verschillende groenten – lintpasta met kruiden roomsaus

Dinsdag 13 augustus tot en met donderdag 15  augustus

“Haute dog” Broodje braadworst – frisse salade van witte kool – gebakken uitjes – huisgemaakte tomatenketchup – mosterd – Vlaamse frites