Weekspecials

Dinsdag 3 juli tot en met vrijdag 12 oktober

Onder de titel ‘Weekspecial’ (voorheen ‘Hap rond de Tap’) brengen we iedere week een ander gerecht met garnituur voor slechts € 11,75 (vegetarisch alternatief is altijd mogelijk) en bijpassende nagerechten vanaf € 6,75. De Weekspecial wordt elke dinsdag t/m vrijdag geserveerd tussen 18.00 en 19.30 uur. Het gerecht van de Weekspecial kan bestaan uit vis, vlees, wild of vegetarisch, waarbij alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit worden gebruikt, zoals u van Restaurant De Woord mag verwachten. De Weekspecials worden op de aangegeven data van 18.00 tot 19.30 uur in ons café of, indien mogelijk, op het terras geserveerd.

Dinsdag 3 juli tot en met vrijdag 6 juli

Licht gerookte runderlende – salade mesclun – caesar dressing met ansjovis – croutons van desembrood – krokante bacon – gekookt eitje

Dinsdag 10 juli tot en met vrijdag 13 juli

In bierbeslag gefrituurde filet van heek – huisgemaakte mayonaise met kappertjes, augurk en dragon – romige aardappel puree – geglaceerde worteltjes

Dinsdag 17 juli tot en met vrijdag 20 juli

Tortilla wrap gevuld met voorjaars groenten  – met Mexicaanse kruiden gemarineerde kippendij – pittige  kidneybonensalade

Dinsdag 24 juli tot en met vrijdag 27 juli

“Rendang”
Met oosterse kruiden en kokosmelk gegaarde rundersukade – witte jasmijn rijst – huisgemaakte atjar

Dinsdag 31 juli tot en met vrijdag 3 augustus

Broodje “Pulled Pork”
Langzaam gegaard en gemarineerd varkensprocureur – huisgemaakte smokey BBQ saus – romige Amerikaanse koolsalade

Dinsdag 7 augustus tot en met vrijdag 10 augustus

Op eikenhout  gerookte zalmfilet – gebraiseerde lente groenten – salade van parel couscous met koriander dressing

Dinsdag 14 augustus tot en met donderdag 16 augustus

Huisgemaakte runder hamburger – chutney van in wijn gestoofde rode ui – “Sunny-side up” eitje – Huisgemaakte Vlaamse frites

Dinsdag 21 augustus tot en met vrijdag 24 augustus

In een krokante kruidenkorst gebakken kalkoen filet – gebakken kriel met spek en prei – in dragonboter gegaarde lente groenten

Dinsdag 28 augustus tot en met vrijdag 31 augustus

Met mozzarella gegratineerde filet van heek – gebraiseerde Provençaalse groenten – huisgemaakte frites

Dinsdag 4 september tot en met vrijdag 7 september

“Captain’s dinner”
Kapucijners – spek – huisgemaakte piccalilly – gebakken uitjes – stroop – mosterd – appel – verse saucijsjes

Dinsdag 11 september tot en met vrijdag 14 september

Stamppot van verschillende wortelen – zoete witte ui – langzaam gegaarde rundersukade – krokante cashew noten

Dinsdag 18 september tot en met vrijdag 21 september

Stoofpotje van Achterhoeks ree en verschillende groenten – mousseline van aardappel- rode kool salade met rozijnen

Dinsdag 25 september tot en met vrijdag 28 september

Broodje “Pulled Pork”
Langzaam gegaard en gemarineerd varkensprocureur – huisgemaakte smokey BBQ saus – romige Amerikaanse koolsalade

Dinsdag 2 oktober tot en met vrijdag 5 oktober

Krokant gebakken, gemarineerde kippendijen – met Provençaalse kruiden gebakken groenten – huisgemaakte Oma’s frieten

Dinsdag 9 oktober tot en met vrijdag 12 oktober

Licht gerookte runderlende – gebakken aardappelen met spek , ui en champignons – gestoofde groene kool – jus met uitjes