De Woord Terras tuin

Weekspecials

Dinsdag 28 juli tot en met vrijdag 23 oktober.
Elke week een ander gerecht voor maar €12,50

Onder de titel ‘Weekspecial’ (voorheen ‘Hap rond de Tap’) brengen we iedere week een ander gerecht met garnituur voor slechts € 12,50 (vegetarisch alternatief is altijd mogelijk) en bijpassende nagerechten vanaf € 6,75. De Weekspecial wordt elke dinsdag t/m vrijdag geserveerd tussen 18.00 en 19.30 uur. Het gerecht van de Weekspecial kan bestaan uit vis, vlees, wild of vegetarisch, waarbij alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit worden gebruikt, zoals u van Restaurant De Woord mag verwachten. De Weekspecials worden op de aangegeven data van 18.00 tot 19.30 uur in ons café of, indien mogelijk, op het terras geserveerd.

Dinsdag 28 juli tot en met vrijdag 31 juli

“Rendang”
Met oosterse kruiden en kokosmelk gegaarde rundersukade – witte jasmijn rijst – roerbakgroenten – huisgemaakte atjar

Dinsdag 4 augustus tot en met vrijdag 7 augustus

Gegrilde beefburger – Italiaanse bol – huisgemaakte salsa van tomaat en gerookte paprika – “Sunny side up” eitje – Vlaamse frites

Dinsdag 11 augustus tot en met vrijdag 14 augustus

In bierbeslag gefrituurde filet van heek – huisgemaakte mayonaise met kappertjes, augurk en dragon – romige aardappelpuree – salade van wortel en sinaasappel

Dinsdag 18 augustus tot en met vrijdag 21 augustus

In een krokante kruidenkorst gebakken kalkoenfilet – gebakken aardappelen met spek en prei – in dragonboter gegaarde snijboontjes  limoenmayonaise

Dinsdag 25 augustus tot en met vrijdag 28 augustus

Pittig gekruide rundergehaktballetjes – Mexicaanse groentewrap – mozzarella – tomaat-avocado salsa

Dinsdag 1 september tot en met vrijdag 4 september

Licht gerookte zalmfilet – dille mosterd saus – gebakken kriel aardappelen met groene kruiden – salade met gegrilde groenten

Dinsdag 8 september tot en met vrijdag 11 september

Huisgemaakte Bao bun – Koreaanse groenten – Oosters gemarineerde pulled chicken – taugé salade – sriracha mayonaise

Dinsdag 15 september tot en met vrijdag 18 september

Stoofpotje van Achterhoeks ree – puree met gerookte knolselderij – krokante uitjes – salade van rode kool en appeltjes

Dinsdag 22 september tot en met vrijdag 25 september

Gegrilde gemarineerde varkenslende – gestoofde groene kool met spekjes – krokant gebakken aardappeltjes – jus met anijs en kervel

Dinsdag 29 september tot en met vrijdag 2 oktober

Op Elzasser wijze gestoofde zuurkool –  rookworst – huisgemaakte casselerrib – gekookte aardappel – spek – Riesling mosterd

Dinsdag 6 oktober tot en met vrijdag 9 oktober

Met mozzarella gegratineerde heekfilet – verschillende groenten – lintpasta met room, basilicum en zongedroogde tomaat

Dinsdag 13 oktober tot en met vrijdag 16 oktober

“Roti masala”
Langzaam gegaard rundvlees –  gekookte aardappel – verschillende gestoofde groenten – tortilla – gebraiseerde sperziebonen – ei

Dinsdag 20 oktober tot en met vrijdag 23 oktober

Stamppot  van andijvie met vadouvan –  gegrilde sappige varkenskotelet – jus met uitgebakken spekjes – zilveruitjes