Weekspecials

Dinsdag 9 oktober tot en met vrijdag 1 februari

Onder de titel ‘Weekspecial’ (voorheen ‘Hap rond de Tap’) brengen we iedere week een ander gerecht met garnituur voor slechts € 11,75 (vegetarisch alternatief is altijd mogelijk) en bijpassende nagerechten vanaf € 6,75. De Weekspecial wordt elke dinsdag t/m vrijdag geserveerd tussen 18.00 en 19.30 uur. Het gerecht van de Weekspecial kan bestaan uit vis, vlees, wild of vegetarisch, waarbij alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit worden gebruikt, zoals u van Restaurant De Woord mag verwachten. De Weekspecials worden op de aangegeven data van 18.00 tot 19.30 uur in ons café of, indien mogelijk, op het terras geserveerd.

Dinsdag 9 oktober tot en met vrijdag 12 oktober

Licht gerookte runderlende – gebakken aardappelen met spek , ui en champignons – gestoofde groene kool – jus met uitjes

Dinsdag 16 oktober tot en met vrijdag 19 oktober

In bierbeslag gefrituurde filet van heek – huisgemaakte mayonaise met kappertjes, augurk en dragon – romige aardappel puree  – gestoofde prei

Dinsdag 23 oktober tot en met vrijdag 26 oktober

Huisgemaakte runder hamburger – chutney van in wijn gestoofde rode ui – “Sunny-side up” eitje – Huisgemaakte Vlaamse frites

Dinsdag 30 oktober tot en met vrijdag 2 november

“Rendang”
Met oosterse kruiden en kokosmelk gegaarde rundersukade – witte jasmijn rijst – roerbakgroenten – huisgemaakte atjar

Dinsdag 6 november tot en met vrijdag 9 november

In een krokante kruidenkorst gebakken kalkoen filet – gebakken aardappelen met spek en prei – in dragonboter gegaarde spruitjes

Dinsdag 13 november tot en met vrijdag 16 november

Stoofschotel van verschillende soorten wild – rode kool met appeltjes – aardappelmousseline – stoofpeer

Dinsdag 20 november tot en met vrijdag 23 november

Stamppot boerenkool met grove mosterd – langzaam gegaarde varkensprocureur – jus met uitgebakken spekjes

Dinsdag 27 november tot en met vrijdag 30 november

Op Elzasser wijze gestoofde zuurkool – rookworst – huisgemaakte casselerrib – gekookte aardappel – spek – Riesling mosterd

Dinsdag 4 december tot en met vrijdag 7 december

Hazenpeper van Hollandse haas met taai taai – Spätzle met room en kastanje – gestoofde rode kool met appeltjes

Dinsdag 11 december tot en met vrijdag 14 december

“Captain’s dinner”
Kapucijners – spek – huisgemaakte piccalilly – gebakken uitjes – stroop – mosterd – appel – verse sausijsjes

Dinsdag 18 december tot en met vrijdag 21 december

Stamppot van verschillende wortelen – zoete witte ui – langzaam gegaarde rundersukade – krokante cashew noten

Dinsdag 8 januari tot en met vrijdag 11 januari

Stoofpotje van Achterhoeks ree en verschillende groenten – mousseline van aardappel – rode kool salade met rozijnen

Dinsdag 15 januari tot en met vrijdag 18 januari

Broodje “Pulled Pork”
Langzaam gegaard en gemarineerd varkensprocureur – huisgemaakte smokey BBQ saus – romige Amerikaanse koolsalade

Dinsdag 22 januari tot en met vrijdag 25 januari

Krokant gebakken, gemarineerde kippendijen – met Provençaalse kruiden gegaarde winter groenten – huisgemaakte Oma’s frieten

Dinsdag 29 januari tot en met vrijdag 1 februari

Licht gerookte runderlende – gebakken aardappelen met spek , ui en champignons – gestoofde groene kool – jus met uitjes