De Woord header 01

Weekspecials

Dinsdag 7 januari tot en met vrijdag 29 mei
Elke week een ander gerecht voor maar €12,50

Onder de titel ‘Weekspecial’ (voorheen ‘Hap rond de Tap’) brengen we iedere week een ander gerecht met garnituur voor slechts € 12,50 (vegetarisch alternatief is altijd mogelijk) en bijpassende nagerechten vanaf € 6,75. De Weekspecial wordt elke dinsdag t/m vrijdag geserveerd tussen 18.00 en 19.30 uur. Het gerecht van de Weekspecial kan bestaan uit vis, vlees, wild of vegetarisch, waarbij alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit worden gebruikt, zoals u van Restaurant De Woord mag verwachten. De Weekspecials worden op de aangegeven data van 18.00 tot 19.30 uur in ons café of, indien mogelijk, op het terras geserveerd.

Dinsdag 7 januari tot en met vrijdag 10 januari

Hazenpeper van Achterhoekse haas – gestoofde rode kool met cranberry – aardappelpuree – in rode wijn gestoofd peertje

Dinsdag 14 januari tot en met vrijdag 17 januari

Langzaam gegaarde varkens procureur – eigen jus – gebakken aardappelen – gestoofde groene kool met uitgebakken spekjes

Dinsdag 21 januari tot en met vrijdag 24 januari

In bierbeslag gefrituurde filet van heek – huisgemaakte mayonaise met kappertjes, augurk en dragon – romige aardappel puree  – gestoofde prei

Dinsdag 28 januari tot en met vrijdag 31 januari

Lasagne bereid met Achterhoeks ree – romige bechamelsaus met Kaltbach kaas – verschillende groenten – winterse koolsalade

Dinsdag 4 februari tot en met vrijdag 7 februari

Stamppot  van winterpostelein – gegrilde sappige varkenskotelet  – jus met uitgebakken spekjes – zilveruitjes

Dinsdag 11 februari tot en met vrijdag 14 februari

Huisgemaakte runder hamburger – chutney van in wijn gestoofde rode ui – “Sunny-side up” eitje  – Huisgemaakte Vlaamse frites

Dinsdag 18 februari tot en met vrijdag 21 februari

Op Elzasser wijze gestoofde zuurkool –  rookworst – huisgemaakte casselerrib – gekookte aardappel – spek – Riesling mosterd

Dinsdag 25 februari tot en met vrijdag 28 februari

In een krokante kruidenkorst gebakken kalkoen filet – gebakken aardappelen met spek en prei – in dragonboter gegaarde spruitjes

Dinsdag 3 maart tot en met vrijdag 6 maart

“Rendang”
Met oosterse kruiden en kokosmelk gegaarde rundersukade –  witte jasmijn rijst – roerbakgroenten – huisgemaakte atjar

Dinsdag 10 maart tot en met vrijdag 13 maart

Met mozzarella gegratineerde heekfilet – verschillende groenten – lintpasta met room, basilicum en cherry tomaatjes

Dinsdag 17 maart tot en met vrijdag 20 maart

Broodje “Pulled Pork”
Langzaam gegaard en gemarineerd varkensprocureur – huisgemaakte smokey BBQ saus – romige Amerikaanse koolsalade

Dinsdag 24 maart tot en met vrijdag 27 maart

Spätzle met room en oude geitenkaas – gestoofde groene kool – met Provençaalse kruiden gemarineerde filet van wol varken

Dinsdag 31 maart tot en met vrijdag 3 april

“Roti”
Gemarineerde kippendij –  gekookte aardappel – verschillende gestoofde groenten – gebraiseerde sperziebonen – ei

Dinsdag 7 april tot en met Vrijdag 10 april

Licht gerookte runderlende – gebakken aardappelen met spek , ui en champignons – spitskool salade – jus met uitjes

Dinsdag 14 april tot en met vrijdag 17 april

Salade met groene en witte asperge- gepocheerd ei – gekookte kriel aardappelen – groene kruiden dressing – huisgerookte forel

Dinsdag 21 april tot en met vrijdag 24 april

Pittig gekruide runder gehaktballetjes – Mexicaanse groenten wrap – mozzarella – huisgemaakte salsa van tomaat

Dinsdag 28 april tot en met vrijdag 1 mei

Krokant gebakken, gemarineerde kippendijen – met Provençaalse kruiden gegaarde winter groenten – huisgemaakte Oma’s frieten

Dinsdag 5 mei tot en met vrijdag 8 mei

‘Haute dog’
Broodje braadworst – frisse salade van witte kool – gebakken uitjes – huisgemaakte tomatenketchup – mosterd – Vlaamse frites

Dinsdag 12 mei tot en met vrijdag 15 mei

In bierbeslag gefrituurde filet van heek – huisgemaakte mayonaise met kappertjes, augurk en dragon – romige aardappel puree – Italiaanse groenten

Dinsdag 19 mei tot en met vrijdag 22 mei

Hollandse asperge – gekookte aardappelen – botersaus met dragon – “geprakt eitje” met peterselie – ambachtelijke beenham

Dinsdag 26 mei tot en met vrijdag 29 mei

Licht gerookte zalmfilet – dille mosterd saus – gebakken kriel aardappelen met groene kruiden – salade met voorjaarsgroenten