De Woord Terras tuin

Weekspecials

Woensdag 9 juni tot en met vrijdag 27 augustus
Elke week een ander gerecht voor maar €14,50

Onder de titel ‘Weekspecial’ (voorheen ‘Hap rond de Tap’) brengen we iedere week een ander gerecht met garnituur voor slechts € 14,50 (vegetarisch alternatief is altijd mogelijk) en bijpassende nagerechten vanaf € 6,75. De Weekspecial wordt elke woensdag t/m vrijdag geserveerd tussen 18.00 en 19.30 uur. Het gerecht van de Weekspecial kan bestaan uit vis, vlees, wild of vegetarisch, waarbij alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit worden gebruikt, zoals u van Restaurant De Woord mag verwachten. De Weekspecials worden op de aangegeven data van 18.00 tot 19.30 uur in ons café of, indien mogelijk, op het terras geserveerd.

Graag bij uw reservering duidelijk aangeven dat het om de weekspecial gaat.

Woensdag 9 juni tot en met vrijdag 11  juni

“Reedang”
Met oosterse kruiden en kokosmelk gegaarde reebout – witte jasmijnrijst – roerbakgroente   – kroepoek – uitjes – huisgemaakte atjar

Woensdag 16 juni tot en met vrijdag 18  juni

Langzaam gegaarde varkensprocureur – eigen jus – gebakken aardappelen – gestoofde spitskool met uitgebakken spekjes

Woensdag 23 juni tot en met vrijdag 25 juni

Pittig gekruide rundergehaktballetjes – gegratineerde Mexicaanse groentewrap – mozzarella – huisgemaakte salsa van tomaat

Woensdag 30 juni tot en met vrijdag 2 juli

Licht gerookte zalmfilet – dille mosterd saus – gebakken krielaardappelen met groene kruiden – salade met voorjaarsgroenten

Woensdag 7 juli tot en met vrijdag 9 juli

“Philadelphia steak sandwich”
Ciabatta broodje – langzaam gegaarde en gerookte runderlende – Cheddar – coleslaw – bbq saus – frites

Woensdag 14 juli tot en met vrijdag 16 juli

Verschillende soorten gestoofde vis  – gegrilde groenten – bouillon van strandkrab – rouille – toast van desem brood

Woensdag 21 juli tot en met vrijdag 23 juli

“Sticky chicken”
Gemarineerd en gebraden kippendij –  oosterse groenten – glasnoedels – gebrande pinda – soja sesam saus

Woensdag 27 juli tot en met vrijdag 30 juli

“Reeburger”
Huisgemaakte hamburger van ree – Italiaanse bol – gekonfijte uien – krokante bacon – Emmentaler – groene salade

Woensdag 4 augustus tot en met vrijdag 6 augustus

“Rendang”
Met oosterse kruiden en kokosmelk gegaarde rundersukade – witte jasmijnrijst – roerbakgroenten – krokante uitjes – huisgemaakte atjar

Woensdag 11 augustus tot en met vrijdag 13 augustus

In bierbeslag bereide witvis – salade van venkel – geroosterde tomaat – in kruidenolie gegaarde kriel – ravigotte saus

Woensdag 18 augustus tot en met vrijdag 20 augustus

Met soja gelakte, langzaam gegaarde varkensbuik – stamppotje met rucola en zongedroogde tomaatjes – jus met sesam en yuzu – pittige aardappelkrokantjes

Woensdag 25 augustus tot en met vrijdag 27 augustus

Gemarineerde steak van kalkoen – tagliatelle – gesmoorde Italiaanse groente – romige saus met Gorgonzola