De Woord header 01

Weekspecials

Dinsdag 3 april tot en met vrijdag 6 juli

Onder de titel ‘Weekspecial’ (voorheen ‘Hap rond de Tap’) brengen we iedere week een ander gerecht met garnituur voor slechts € 11,75 (vegetarisch alternatief is altijd mogelijk) en bijpassende nagerechten vanaf € 6,75. De Weekspecial wordt elke dinsdag t/m vrijdag geserveerd tussen 18.00 en 19.30 uur. Het gerecht van de Weekspecial kan bestaan uit vis, vlees, wild of vegetarisch, waarbij alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit worden gebruikt, zoals u van Restaurant De Woord mag verwachten. De Weekspecials worden op de aangegeven data van 18.00 tot 19.30 uur in ons café of, indien mogelijk, op het terras geserveerd.

Dinsdag 3 april tot en met vrijdag 6 april

Langzaam gegaarde stoofschotel van Achterhoeks ree – smeuïge stamppot van verse raapsteeltjes – krokant gebakken uitjes

Dinsdag 10 april tot en met vrijdag 13 april

Tortilla wrap gevuld met voorjaarsgroenten – met Mexicaanse kruiden gemarineerde kippendij – pittige  kidneybonensalade

Dinsdag 17 april tot en met vrijdag 20 april

“Rendang”
Met oosterse kruiden en kokosmelk gegaarde rundersukade – witte jasmijn rijst – huisgemaakte atjar

Dinsdag 24 april tot en met vrijdag 27 april

In bierbeslag gefrituurde filet van heek – huisgemaakte mayonaise met kappertjes, augurk en dragon – romige aardappel puree  – geglaceerde worteltjes

Dinsdag 1 mei tot en met vrijdag 4 mei

Langzaam gegaard buikspek met cajun kruiden – gebakken nieuwe aardappeltjes met bieslook – romige Amerikaanse koolsalade

Dinsdag 8 mei tot en met vrijdag 11 mei

Huisgemaakte runder hamburger – cchutney van in wijn gestoofde rode ui – “Sunny-side up” eitje – huisgemaakte Vlaamse frites

Dinsdag 15 mei tot en met vrijdag 18 mei

Op eikenhout  gerookte zalmfilet – gebraiseerde lente groenten – salade van parel couscous met koriander dressing

Dinsdag 22 mei tot en met vrijdag 25 mei

Saté van in spek verpakt gemarineerd varkenshaasje- gebakken rijst – saté saus – huisgemaakte atjar – vers afgebakken kroepoek

Dinsdag 29 mei tot en met vrijdag 1 juni

Salade met  Hollandse asperges – nieuwe aardappelen – licht gerookte runderlende – gemarineerde mozzarella – basilicum mayonaise

Dinsdag 5 juni tot en met vrijdag 8 juni

In een krokante kruidenkorst gebakken kalkoen filet – gebakken kriel met spek en prei – in dragonboter gegaarde lente groenten

Dinsdag 12 juni tot en met vrijdag 15 juni

Met mozzarella gegratineerde filet van heek – gebraiseerde groene en witte asperge – huisgemaakte frites

Dinsdag 19 juni tot en met vrijdag 22 juni

Broodje “Pulled Pork”
Langzaam gegaard en gemarineerd varkensprocureur – huisgemaakte smokey BBQ saus – romige Amerikaanse koolsalade

Dinsdag 26 juni tot en met vrijdag 29 juni

Krokant gebakken, gemarineerde kippendijen – met Provençaalse kruiden gebakken groenten- huisgemaakte Oma’s frieten

Dinsdag 3 juli tot en met vrijdag 6 juli

Licht gerookte runderlende – salade mesclun – caesar dressing met ansjovis – croutons van desembrood – krokante bacon – gekookt eitje