De Woord header 01

Weekspecials

Dinsdag 29 januari tot en met vrijdag 10 mei

Onder de titel ‘Weekspecial’ (voorheen ‘Hap rond de Tap’) brengen we iedere week een ander gerecht met garnituur voor slechts € 11,75 (vegetarisch alternatief is altijd mogelijk) en bijpassende nagerechten vanaf € 6,75. De Weekspecial wordt elke dinsdag t/m vrijdag geserveerd tussen 18.00 en 19.30 uur. Het gerecht van de Weekspecial kan bestaan uit vis, vlees, wild of vegetarisch, waarbij alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit worden gebruikt, zoals u van Restaurant De Woord mag verwachten. De Weekspecials worden op de aangegeven data van 18.00 tot 19.30 uur in ons café of, indien mogelijk, op het terras geserveerd.

Dinsdag 29 januari tot en met vrijdag 1 februari

Licht gerookte runderlende – gebakken aardappelen met spek, ui en champignons – gestoofde groene kool – jus met uitjes

Dinsdag 5 februari tot en met vrijdag 8 februari

In bierbeslag gefrituurde filet van heek – huisgemaakte mayonaise met kappertjes, augurk en dragon – romige aardappel puree – gestoofde prei

Dinsdag 12 februari tot en met vrijdag 15 februari

Huisgemaakte runder hamburger – chutney van in wijn gestoofde rode ui – “Sunny-side up” eitje – Huisgemaakte Vlaamse frites

Dinsdag 19 februari tot en met vrijdag 22 februari

Op Elzasser wijze gestoofde zuurkool – rookworst – huisgemaakte casselerrib – gekookte aardappel – spek – Riesling mosterd

Dinsdag 26 februari tot en met vrijdag 1 maart

In een krokante kruidenkorst gebakken kalkoen filet – gebakken aardappelen met spek en prei – in dragonboter gegaarde spruitjes

Dinsdag 5 maart tot en met vrijdag 8 maart

“Rendang”
Met oosterse kruiden en kokosmelk gegaarde rundersukade – witte jasmijn rijst – roerbakgroenten – huisgemaakte atjar

Dinsdag 12 maart tot en met vrijdag 15 maart

Stamppot winterpostelein – langzaam gegaarde varkensprocureur – jus met uitgebakken spekjes – zilveruitjes

Dinsdag 19 maart tot en met vrijdag 22 maart

Broodje “Pulled Pork”
Langzaam gegaard en gemarineerd varkensprocureur – huisgemaakte smokey BBQ saus – romige Amerikaanse koolsalade

Dinsdag 26 maart tot en met vrijdag 29 maart

Spätzle met room en oude geitenkaas – gestoofde groene kool – met Italiaanse kruiden gemarineerde filet van wol varken

Dinsdag 2 april tot en met vrijdag 5 april

“Roti”
Gemarineerde kippendij – gekookte aardappel – verschillende gestoofde groenten – gebraiseerde sperziebonen – ei

Dinsdag 9 april tot en met vrijdag 12 april

Licht gerookte runderlende – gebakken aardappelen met spek, ui en champignons – spitskool salade – jus met uitjes

Dinsdag 16 april tot en met vrijdag 19 april

Licht gerookte zalmfilet – dille mosterd saus – gebakken kriel aardappelen met groene kruiden – salade met voorjaarsgroenten

Dinsdag 23 april tot en met vrijdag 26 april

Pittig gekruide gehaktballetjes – Mexicaanse groenten wrap – mozzarella – huisgemaakte salsa van tomaat

Dinsdag 30 april tot en met vrijdag 3 mei

Krokant gebakken, gemarineerde kippendijen – met Provençaalse kruiden gegaarde winter groenten – huisgemaakte Oma’s frieten

Dinsdag 7 mei tot en met vrijdag 10 mei

Salade met groene en witte asperge – gepocheerd ei – gekookte kriel aardappelen – groene kruiden dressing – huisgerookte forel